Studentresor till Magaluf, Ayia Napa eller Sunny Beach?

Har ni varit på studentresa någon gång? Jag har börjat undersöka möjligheterna för att åka på en billig studentresa till antingen Magaluf, Ayia Napa eller Sunny Beach. Dock tycker jag det kan vara ganska svårt att avgöra vilken man ska åka till då alla destinationer är olika men erbjuder samma aktiviteter. Jag har inte varit på någon av destinationerna men jag är otroligt nyfiken på alla. Studentresor och ungdomsresor överlag har jag varit nyfiken på ganska länge och nu vill jag inte skjuta upp det längre. Jag har avtalat med min kompis att vi ska undersöka saken närmare och sedan boka resan så snabbt som möjligt. Flera av våra vänner har varit på studentresor tidigare så det absolut smartaste vill vara att höra vad dem rekommenderar. Jag har i alla fall sett att studentresor med Uptours är billiga och verkar bra. Kanske kan det vara en bra idé att börja där. När jag har varit inne på deras sida har jag hittat många bra hotell och områden och till ett billigt pris. Priset är självklart också avgörande när man är studerade, så billiga studentresor uppskattas verkligen.

 

Oförglömliga resor

Jag hade tänkt börja skriva en dagbok eller liknande med enbart resor jag har varit på. Eller eventuellt göra ett kollage med bilder så att man kan bevara roliga minnen. En studentresa till Magaluf, Ayia Napa eller Sunny Beach tror jag hade bjudit på många härliga minnen och säkert många roliga bilder som man gärna vill minnas. En bekant till mig har varit på flera studentresor och kommer alltid hem med många roliga historier och ännu roligare bilder. Kanske kan jag komma iväg på en ungdomsresa med henne då det kanske kan vara bra att åka med någon som har erfarenhet och som redan har besökt de olika destinationerna. Hon älskar partyresor, dessutom är hon duktig på att ta bilder, vilket är bra om man vill komma hem med kameran full av prisvärda minnen.

 

Studentresor med VIP-paket

En riktigt bra studentresa är ju en partyresa. Jag tänker därför att man bör prova på alla aktiviteter som hör till dessa studentresor. De aktiviteter jag har hört om är bland annat beachparty, partybåtar, välkomstfest, skumfest, pubrundor och vattenaktiviteter. Den aktivitet jag är mest sugen på är partybåten. Jag funderar även starkt på att åka på studentresa med ett VIP-paket till. Då har man fördelen att ha gratis inträde på alla stora klubbar och barer. Utöver det får man också specialpris och rabatter på ett stort antal restauranger och butiker, samt drinkar på olika nattklubbar. Det tycker jag inte låter som en dålig idé och särskilt inte om man sparar mycket pengar på det. VIP-paketet kan man köpa oavsett om man åker till Magaluf, Ayia Napa eller Sunny Beach. Destinationen spelar kanske inte så stor roll. Det viktigaste är dem man åker med och givetvis att ha roligt.

 

admin