Gasoltuber för hantverkare

Gasol är ett fantastiskt bränsle för hantverkare och är dessutom effektivt och smidigt. Det är enkelt att installera och du kan få gasoltuber levererade till din dörr.Primagaz är en av Europas största tillverkare av gasol för byggbranschen och hantverkare. Du kan finna ett stort sortiment av gasoltuber och tillbehör.

Gasol är ett mångsidigt och effektivt bränsle med många användningsområden. En gasoltub är en optimal energiförsörjning eftersom du kan flytta och använda den precis där du behöver den. Du kan läsa mer och beställa din gasoltub redan idag.

Gasol för konstruktionsarbete

Det finns många fördelar med att använda gasol inom byggbranschen. Gasolen är mångsidig, flexibel och ger en hög mobilitetsgrad. Samtidigt är gasol mycket kostnadseffektivt och betydligt miljövänligare än dieselolja. Med stor flexibilitet och många användningsområden är gasol en trygg, säker, och pålitlig energikälla för byggbranschen.

Gasol till hantverkare

Inom många hantverksbranscher är en stabil och effektiv energiförsörjning av yttersta vikt. Som hantverkare kan du behöva energi till maskiner, värmekällor för bearbetning eller uppvärmning av verkstadsutrymmen eller torkanläggningar. 

Många av dessa lösningar driver du traditionellt av elektricitet, vilket kan vara både kostsamt och sämre för miljön. På vissa platser använder man olja, och även där är gasolen både billigare och mer miljövänlig.

Flexibilitet som förenklar ditt arbete

En av de många fördelarna med att använda gasol är att många maskiner och apparater som använder gasol är lättare att flytta, eftersom gasol finns på flaskor som är lätta att transportera. 

Detta gör också att gasolen är perfekt till dina mobila maskiner, som t.ex. gaffeltruckar. Med andra ord maskiner som du inte kan använda när de är anslutna till en fast energiförsörjning.

Många användningsområden

Du kan enkelt använda gasol i samband med takläggning. Där används gasolen för att driva den värmekälla som krävs. Du kan även använda den på många andra platser inom byggarbetet, t.ex. för uppvärmning, torkning och drift av en del maskiner. 

Gasol är kostnadseffektivt, mycket mobilt och brinner väldigt rent. Helt utan avgaser som behöver ledas bort. Detta gör gasol till en attraktiv energikälla inom byggbranschen. Med gasol får du konstant kontroll över kostnader och användbarhet.

Vad är LPG gasol?

LPG är en förkortning av engelskans Liquefied Petroleum Gas och är den internationella benämningen på gasol (flytande trycksatt gas). I Sverige kallas LPG för gasol. Gasol är fortfarande mest känt som en campingprodukt eller till gasolgrill. Med rätt teknik kan du även använda gasol för att skapa klimatvänlig och kostnadseffektiv uppvärmning. 

Hur framställs gasol? 

Globalt sett kommer ungefär 66 % av gasolen från naturgas och ungefär 34 % kommer från råolja. I Sverige kommer 80% från naturgasutvinning.

Spara pengar med lägre förbrukning

Om ert företag är på jakt efter miljövänliga energilösningar är gasol från Primagaz det rätta valet. Gasol är nämligen en av de renaste förbränningskällorna och mest hållbara energiformerna när det gäller utsläpp av CO2. Du kan uppleva upp till 20 % Lägre CO2 jämfört med olja.

Beställ enkelt från Primagaz

Du kan enkelt beställa gasolflaskor och gasoltuber från Primagaz och få dem hemlevererade eller plocka upp dem hos en återförsäljare. Primagaz har återförsäljare över hela Sverige.

admin