Hejsan, Adam Bateman här!

Hej alla glada läsare! Detta är mitt första inlägg och jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Jag är alltså född och uppvuxen i USA. Florida för att vara mer exakt. Min pappa är amerikansk och mamma svensk, därav mitt amerikanska efternamn. För ca. 8 år sedan bestämde jag mig för att flytta till Sverige då jag fick svensk flickvän. Idag bor vi tillsammans i ett mindre hus nära stan. Jag åker fortfarande och besöker min familj i USA en gång om året, dock är mina föräldrar är skilda och mamma flyttade hem till Sverige igen tillsammans med min lillasyster. Nu har jag endast min pappa och några kusiner kvar i Florida.

 

Mitt intresse för bilar och motorsport

Mitt intresse för bilar började när jag var 7 år då pappa tog med mig till racingbanan för första gången. Jag kommer ihåg upplevelsen så väl, doften av bensin och alla glada människor. I USA är racing en väldigt stor sport, speciellt formel 1. som är den största klassen inom motorsport. Mitt intresse för sporten har genom åren vuxit sig större och några av dem bästa upplevelserna jag har haft var när jag jobbade på racingbanan i USA. Idag äger jag dock min egna bilverkstad, vilket jag älskar. Jag har trevliga kunder och jag meckar med bilar hela dagarna. Det är allt som behövs för att göra mig glad. På fritiden åker jag gärna och kollar på racing och ibland deltar jag även med min egna bil. Jag ser också gärna motorsport på tv, även om min sambo inte tycker det är särskilt intressant.

 

Som liten hade vi två bilar hemma. Den ena var en större familjebil som mamma alltid körde runt i och den andra var en sportbil som pappa mer eller mindre använde som en leksak men som han också körde i till jobbet. Givetvis var sportbilen mycket mer intressant och roligare, och det bästa var när vi körde några spontana varv på parkeringen på kvällarna. Idag äger jag tre bilar. En toyota som både jag och sambon använder i vardagen, en äldre sportbil som bara jag kör när jag ska på jobb eller när jag ska köra race. Utöver dessa två bilar har jag även min favorit, en röd BMW 635 M6. Denna bil fick jag av min pappa och han har själv kört den i olika tävlingar. Därav har denna bil ett sentimentalt värde för mig.

 

Det viktigaste

Som ni nog förstår är motorsport och bilar min stora passion. Det viktigaste i mitt liv är dock min flickvän, och givetvis min familj. Vi har varit tillsammans i 8 år nu och jag kunde inte vara en lyckligare man. Hennes intresse för bilar har blivit större genom åren (som tur är). Hon har varit väldigt tålmodig och har stöttat mig i alla mina projekt. Vi köpte hus tillsammans ca. 6 månader efter vi träffade varandra och vi har varit oskiljaktiga sedan dess.

 

I mitt nästa inlägg kommer jag att berätta om min tur till USA. Jag och flickvännen spenderade hela sommaren med min släkt i Florida och det var en fantastisk upplevelse.

admin